Футзал: став відомий склад юнацької збірної України на спаринги з Сербією

Футзал: став відомий склад юнацької збірної України на спаринги з Сербією

Укрінформ
Став відомий склад юнацької збірної України (U-19) з футзалу на товариські матчі проти Сербії, які відбудуться в рамках підготовки до юнацького Євро-2019. 

1-2 березня у рамках заключного етапу підготовки до основного раунду юнацького Євро-2019 з футзалу юнацька збірна України (U-19) проведе два товариські матчі проти Сербії. Про це повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

26 лютого підопічні Віталія Одегова проведуть одноденний тренувальний збір у Броварах, а наступного дня вирушать до міста Лесковац, в якому базуватимуться впродовж наступних чотирьох діб.

Для участі у поєдинках із сербами викликані наступні гравці:
воротарі - Микола Гуйван, Євгеній Козлов, Дмитро Щипчик;
універсали - Владислав Завертаний, Мар'ян Масевич, Петро Сенюк, Вадим Меденець, Владислав Сорокін, Едуард Нагорний, Данило Бєлан, Артем Литвиненко, Федір Овакімян, Денис Бланк, Ярослав Квасній.

Перший спаринг відбудеться 1 березня у місті Вранє і розпочнеться о 20.00. Друга зустріч пройде наступного дня у Лесковаці й орієнтовно розпочнеться о 19.00 за київським часом.

Читайте також: Збірна України з футзалу у квітні проведе спаринг з Хорватією

Поєдинки основного раунду відбору на чемпіонат Європи серед команд U-19, який у вересні відбудеться в Латвії, пройдуть.26 - 31 березня. Юнацька збірна України потрапила до групи 4, де зустрінеться з Македонією, Румунією та Бельгією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-