Іван Гецко:

Іван Гецко: "Динамо" може програти лише самому собі, "Шахтарю" потрібен виїзний гол

Укрінформ
Екс-форвард національної збірної України з футболу Іван Гецко оцінив шанси київського "Динамо" та донецького "Шахтаря" у матчах-відповідях 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса" та німецького "Айнтрахта" відповідно.

Перспективи динамівців на вихід до наступного кола, на його думку, вищі, повідомляє Zbirna.com.

"Очевидний для всіх факт, що і греки, і німці мали перед українськими командами перевагу. Причина проста: наш чемпіонат нині на "канікулах", а чемпіонати Німеччини та Греції в самому розпалі. І як би Паулу Фонсека та Олександр Хацкевич не старалися, з штанів не вистрибнеш, бо товариські матчі у будь-якому випадку не йдуть у порівняння з офіційними іграми. у "Динамо" шанси на вихід до наступного раунду вищі. Кияни досягли у Греції майже оптимального для себе результату, забивши на виїзді два мʼячі. Фактично все грецькі команди в єврокубках можна назвати домашніми, оскільки їм допомагають рідні трибуни. На виїзді вони показують середній рівень гри. У матчі-відповіді у Києві "Динамо" може програти лише самому собі... У гостьовій зустрічі з "Айнтрахтом" донецькому "Шахтарю" відступати нікуди. Наша команда вміє грати на контратаках, і треба цей шанс використати, аби забити виїзний м'яч. Після цього "Айнтрахт" розкриється, і можна вирішити результат матчу на власну користь. Буде складно, але ми сподіваємося на позитивний результат", - отметил Гецко.

Читайте також: Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна відстає від Бельгії вже на 1,4 бала

Нагадаємо, у перших матчах "Динамо" та "Шахтар" зіграли зі своїми опонентами з однаковим рахунком - 2:2. Поєдинки у відповідь пройдуть 21 лютого. Зустріч "Айнтрахт" - "Шахтар" розпочнеться у Франкфурті-на-Майні о 19.55, а гра "Динамо" - "Олімпіакос" стартує на київському НСК "Олімпійський" о 22.00.

  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-