Ломаченко заявив, що не здивується, якщо Лопес здасться в середині бою

Ломаченко заявив, що не здивується, якщо Лопес здасться в середині бою

Укрінформ
Чемпіон WBA і WBO в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко прокоментував поведінку 21-річного американського і гондураського боксера Теофімо Лопеса і його батька, які неодноразово ображали Ломаченка і викликали його на бій.

Василь Ломаченко, зокрема, зазначив, що Теофімо Лопес поки не мав серйозних суперників і для бою з ним для початку має стати обов'язковим претендентом.

"Думаю, вони просто піаряться на моєму імені. Вони балакають і роблять так, як робив Конор Макгрегор перед боєм з Флойдом Мейвезером. Але кожного разу, коли Конор зустрічається з більш сильним суперником, йому нема чого протиставити.

Така у Лопес стратегія, я про них не парюся, ще занадто рано. Спочатку йому треба домогтися чогось у боксі. Але поки що вони взагалі нічого не показали. Але якщо що, я готовий розділити з ним ринг.

Спочатку він повинен щось показати. Так, він нокаутував багато хлопців, але у нього не було серйозних суперників. Він повинен для початку стати обов'язковим претендентом, не кажучи вже про чемпіонський пояс. А поки вони багато говорять, але топчуться на місці. Повторюся: я із задоволенням зустрінуся з ним на рингу. Я зроблю все, що в моїх силах. Я не здивуюся, якщо в середині бою він відмовиться від продовження і здасться", - цитує Ломаченка tribuna.com.

Читайте також: Арум розповів, коли Ломаченко зустрінеться в рингу з Лопесом

Як повідомляв Укрінформ, глава боксерської промоутерської компанії Top Rank, яка представляє інтереси Василя Ломаченка, розповів, що українець може зустрітися в рингу з американцем Теофімо Лопесом 2020 року. "Думаю, Лопес справжній вундеркінд. Сподіваємося, що нинішнього року він боксуватиме з сильними суперниками, такими, скажем, як Хосе Педраса. 2020-го усі ми можемо стати свідками блокбастера PPV "Теофімо Лопес проти Василя Ломаченка", - заявив Арум.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-