Бокс: торги по бою Ломаченко - Кролла знову перенесені

Бокс: торги по бою Ломаченко - Кролла знову перенесені

Укрінформ
Торги по бою між чемпіоном WBA і WBO в легкій вазі українським боксером Василем Ломаченком та обов'язковим претендентом на пояс WBA Ентоні Кроллою вкотре перенесені.  

Сторони продовжують шукати рішення, яке влаштувало б усіх. Про це повідомляє Sport Arena.

"Другий тиждень поспіль торги по бою між чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василем Ломаченко та обов'язковим претендентом Ентоні Кроллою перенесені. У Василя є як мінімум ще один тиждень, щоб узгодити деталі наступного бою", - йдеться в повідомленні.

Раніше тренер британського боксера-легковаговика Ентоні Кролли Джо Галлахер прокоментував можливий поєдинок свого підопічного проти чемпіона WBA/WBO українця Василя Ломаченка. За словами Галлахера, він очікує на промоутерські торги з приводу цього бою і вважає, що промоутер Кролли Едді Хірн здобуде в них перемогу.

Читайте також: Бокс: тренер Кролли назвав можливу дату бою британця з Ломаченком

Захист титулу Ломаченка запланований на 12 квітня в Лос-Анджелесі. Саме на квітень і орієнтується тренер Кролли.

Нагадаємо, що Ломаченко виграв титул чемпіона WBA в легкій вазі в поєдинку з Хорхе Лінаресом в травні 2018 року, а в грудні переміг Хосе Педрасу і виграв пояс WBO. У листопаді британський легкоатлет Ентоні Кролла переміг представника Індонезії Дауда Йордана і завоював звання претендента на титул чемпіона світу WBA Василя Ломаченка.

Фото: sportdnipro.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-