Зідан може стати кандидатом на пост наставника

Зідан може стати кандидатом на пост наставника "Челсі" у разі звільнення Саррі

Укрінформ
Колишній головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Зінедін Зідан може змінити Мауріціо Саррі на посту наставника лондонського "Челсі".

Колишній головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан стане пріоритетною кандидатурою на пост наставника "Челсі" в разі відставки Мауріціо Саррі. Про це повідомляє Terrikon із посиланням на таблоїд The ​​Sun.

Більшість британських експертів схиляється до думки, що для 60-річного італійця Мауріціо Саррі його перший сезон у "Челсі" стане і останнім.

Після безпрецедентної поразки з рахунком 0:6 від "Манчестер Сіті", Саррі довелося відповідати на питання щодо можливого звільнення. "Наразі я не бачу причин для відмови від свого стилю, але працюватиму над його покращенням", - заявив тренер.

Читайте також: Футболісти "Челсі" незадоволені методами роботи Мауріціо Саррі

Раніше  повідомлялося, що гравці основного складу лондонського футбольного клубу "Челсі" незадоволені методами роботи наставника команди Мауріціо Саррі. Зокрема, футболістів не влаштовує зайва інтенсивність тренувального процесу. 

Зінедін Зідан залишив посаду головного тренера "Реала" в кінці травня 2018 року за власним бажанням і з того часу перебуває без роботи.

Фото: Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-