Фонсека висловив задоволення сьогоднішньою грою

Фонсека висловив задоволення сьогоднішньою грою "Шахтаря" проти "Ваккера"

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека поділився враженнями від сьогоднішнього спарингу з австрійським "Ваккером".

Паулу Фонсека, зокрема, зазначив, що "гірникам" протистояв добре організований в обороні суперник, проте футболісти виконали на полі всі завдання тренерського штабу.

"Фізично ми вже цілком готові, і складна гра на такому полі - ще один тому доказ. Нам протистояв добре організований в обороні суперник. Проте ми залишалися собою, показали непоганий футбол і, я думаю, до матчу з "Айнтрахтом" будемо готові на всі 100 відсотків.

Футболісти виконали на полі завдання? Так. Зрозуміло, що в атаці дещо не вистачило рішучості. А в цілому ми провели хорошу гру. Дали відпочити Тайсону? У Тайсона невелика проблема після удару в спарингу з "Партизаном" - знову трохи відчув біль, так що ми вирішили не ризикувати", - цитує Фонсеку прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: "Шахтар" розійшовся миром з австрійським "Ваккером" на зборі в Туреччині

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" зіграли 7 лютого внічию з австрійським клубом "Ваккер" (Інсбрук) на тренувальному зборі у Туреччині. Зустріч в Анталії завершилася з рахунком 0:0.

Відео кращих моментів матчу:

Другу частину офіційного сезону "Шахтар" розпочне 14 лютого домашнім матчем 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА з німецьким "Айнтрахтом".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-