Бокс: Теофімо Лопес планує бій з Ломаченком

Бокс: Теофімо Лопес планує бій з Ломаченком

Укрінформ
21-річний американський боксер Теофімо Лопес поділився своїми планами на майбутнє.

Теофімо Лопес, зокрема, зазначив, що планує цього року стати чемпіоном світу в легкій вазі й готовий до бою з чемпіоном WBA і WBO українцем Василем Ломаченком.

"Я знаю, що цього року хочу стати чемпіоном світу. Не знаю, який план у Top Rank і ESPN, не знаю в липні або в грудні, але я готовий. Якщо це Ломаченко, то я готовий. Але йому варто поквапитися, тому що цей рік мій останній в легкій вазі.

З іншого боку, я чув, що Майкі Гарсія не збирається повертатися в наш дивізіон. Тоді я хотів би битися за пояс WBC, а потім, якщо все буде добре, провести з Ломаченком об'єднавчий бій. Це буде відмінний поєдинок.

Бій 20 квітня? Я завжди кажу, що готовий показувати шоу і хоча поки я ще не знаю свого суперника, але впевнений, що він буде хороший. Мені кажуть про Педрасу, але він не хоче битися, так що подивимося, що з цього вийде", - цитує Лопеса Sport.ua.

Як повідомляв Укрінформ, керівництво Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) перенесло промоутерські торги щодо бою чемпіона WBA і WBO у легкій вазі українця Василя Ломаченка та офіційного претендента на титул WBA британця Ентоні Кролли з 4 на 6 лютого.

Читайте також: Бокс: Коммі нокаутував Чанієва і вийшов на Ломаченка

Промоутер українця Боб Арум повідомив, що у квітні Ломаченко битиметься з володарем титулу IBF в Лос-Анджелесі, а влітку може відбутися бій з Кроллою у Великій Британії. Днями ганієць Річард Коммі нокаутував росіянина Ісу Чанієва в бою за вакантний титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF. Після бою стало відомо, що у першому раунді Коммі пошкодив праву руку. У разі серйозної травми Коммі доведеться відкласти бій з Ломаченком, який запланований на 12 квітня.

Фото: BoxingScene

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-