Фонсека відзначив гру Чоботенка і Бондаря у матчі проти

Фонсека відзначив гру Чоботенка і Бондаря у матчі проти "Ботева"

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека поділився враженнями від перемоги команди над болгарським "Ботевом" (6:1) у контрольному поєдинку.

Паулу Фонсека, зокрема, зазначив, що матч сподобався, а захисники Сергій Чоботенко і Валерій Бондаренко приємно здивували його, адже молоді футболісти навіть не тренувалися разом із командою.

"Сподобався і матч, і результат. Зрозуміло, що рівень складності був зовсім не таким, як учора. У цього суперника немає таких сильних якостей, як у "Партизана". У будь-якому випадку, сьогодні мені сподобалася відповідь всіх наших футболістів. Дуже компетентно і серйозно зіграли. Молоді хлопці відмінно себе вели на полі - це доводить, що і вони на правильному шляху.

Чи задоволений грою Сергія Чоботенка і Валерія Бондаренка? Так, мені дуже сподобалося. Залишився приємно здивований. Обидва - молоді футболісти, які не були з нами. Той же Чоботенко приїхав лише сьогодні, а до того з нами навіть не тренувався. Перед матчем буквально за кілька хвилин постарався комплексно пояснити, як діє наша лінія оборони, що їм потрібно робити на полі. Чесно кажучи, не очікував від хлопців такого позитивного відгуку. Мені насправді дуже сподобалося, як вони зіграли. Чоботенко і Бондар провели відмінний поєдинок. Звичайно, беру до уваги і те, що суперник не створив нам великих проблем, і тим не менш у них була належна поведінку на полі", - цитує Фонсеку прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: "Шахтар" розгромив болгарський "Ботев" на зборах у Туреччині

Відео коментаря Фонсеки:

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" здобули четверту перемогу на навчально-тренувальному зборі в Анталії (Туреччина). Підопічні Паулу Фонсеки в понеділок завдали поразки болгарському клубу "Ботев" з рахунком 6:1. Через кадрові проблеми в центрі захисту наставнику "гірників" довелося довикликати з оренди Сергія Чоботенка і взяти з дубля Валерія Бондаря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-