Наступний бій Усик проведе 18 травня в США – промоутер

Наступний бій Усик проведе 18 травня в США – промоутер

Укрінформ
Можливі суперники – Повєткін чи Лебедєв.

Промоутер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика Едді Гірн назвав заплановану дату і місце наступного бою українця. Про це він розповів Boxing Social.

«Хтось з оточення Усика сказав, що Усик проведе бій з Ділліаном Уайтом. Але насправді це не обговорювалося. Мені подобається такий варіант, але цей бій не буде для нього наступним.

На чому ми зупинилися щодо подальшої кар'єри Усика? 18 травня в США. Ми шукаємо йому суперника. Одним з них може стати Олександр Повєткін. Не так багато охочих виходити в ринг проти українця. Боксери не бажають програвати, чекають інших можливостей.

Читайте також: Наступний бій Усик проведе в США в суперважкій вазі – промоутер

Усик також може провести поєдинок з Денисом Лебедєвим, але я сумніваюся. На даний момент ми плануємо провести поєдинок 18 травня в Чикаго або в Оксон-Хілл в MGM National Harbor», - сказав Гірн.

Нагадаємо, що для бою з Повєткіним український боксер повинен піднятися у суперважку вагову категорію. Бій проти Дениса Лебедєва запланований у важкій вазі.

Раніше Всесвітня боксерська асоціація (WBA) постановила, що абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Усик і колишній володар титулів WBA і IBF, чемпіон за версією WBA «у відпустці» Денис Лебедєв повинні провести бій до 10 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-