Сьогодні в бою Коммі – Чанієв визначиться суперник Ломаченка

Сьогодні в бою Коммі – Чанієв визначиться суперник Ломаченка

Укрінформ
Фаворит поєдинку – ганієць Коммі.

Сьогодні відбудеться поєдинок за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF в легкій вазі (до 61,2 кг) між Річардом Коммі та Ісою Чанієвим. Переможець бою стане найближчим суперником Василя Ломаченка. Про це повідомляє Укрінформ.

Бій відбудеться у Фріско (США, штат Техас). Орієнтовний час початку: 02:00 за київським часом. Поєдинок пройде у андеркарті головного бою вечора між Елейдером Альваресом та Сергієм Ковальовим.

Ганієць Коммі та росіянин Чанієв посперечаються за чемпіонський пояс IBF в легкій вазі. Титул став вакантним після того, як Майкі Гарсія вирішив піднятися у напівсередню вагу для бою проти Еррола Спенса.

Читайте також: Коммі створить Ломаченку небачені проблеми – промоутер

Переможець бою Коммі - Чанієв з високою ймовірністю стане наступним суперником українця Василя Ломаченка, який володіє титулами WBA і WBO в легкій вазі. Саме кандидатуру новоспеченого чемпіона IBF, поряд з британцем Ентоні Кроллою, розглядають як опонента Ломаченка на його квітневий бій.

На думку експертів, Коммі – фаворит бою. Ганійський боксер більш досвідчений, краще готовий до тривалих боїв і має перевагу в антропометрії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-