Ястремська розповіла, що у другому сеті матчу з Шуай Пен

Ястремська розповіла, що у другому сеті матчу з Шуай Пен "не могла знайти свою гру"

Укрінформ
Третя "ракетка" України Даяна Ястремська поділилася враженнями від своєї перемоги в другому раунді турніру WTA International - Thailand Open із призовим фондом 250 тис. доларів.

Даяна Ястремська після перемоги над китаянкою Шуай Пен, зокрема, зазначила, що у другому сеті почувалася слабшою, але намагалася зберігати спокій і увійти у свій звичний ритм.

"Початок матчу був відмінним, я відчувала себе дуже комфортно. У другому сеті я стала відчувати себе трохи слабше, не могла знайти свою гру, не знаю чому. Я намагалася просто продовжувати грати, зберігати спокій і психологічно бути в стабільному стані, щоб знайти свій ритм і ту гру, яка була в першій партії.

Якщо говорити про наступний матч, то я грала з обома тенісистками минулого року. Гарбінє Мугурусу я обіграла, а Моні Бартель програла. Думаю, я подивлюся їх матч, в якому стані вони знаходяться, і готуватимуся до гри. Постараюся показати найкраще, що можу", - цитує Ястремську БТУ.

Читайте також: Теніс: Ястремська вийшла до чвертьфіналу турніру WTA у Таїланді

Як повідомляв Укрінформ, третя "ракетка" України Даяна Ястремська досягла у середу, 30 січня, стадії 1/4 фіналу турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) у місті Хуахін (Таїланд) із призовим фондом 250 тис дол. У другому раунді 18-річна одеситка, яка посідає 47-у сходинку рейтингу WTA, переграла китаянку Шуай Пен з рахунком 6:1, 6:4.

Путівку до півфіналу Ястремська розіграє з переможницею матчу між першою сіяною на турнірі іспанкою Гарбіньє Мугурусою та німкенею Моною Бартель. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-