Липовий: баскетболісти збірної України розраховують на перемоги у відборі на ЧС-2019

Липовий: баскетболісти збірної України розраховують на перемоги у відборі на ЧС-2019

Укрінформ
Національна чоловіча збірна України з баскетболу наприкінці лютого завершує боротьбу у кваліфікації чемпіонату світу 2019 року, фінальний турнір якого пройде в Китаї. 

Українцям необхідно вдома перемагати Чорногорію (з різницею в 7 та більше очок) і у гостях Словенію. Про налаштованість на вирішальні поєдинки розповів захисник нашої команди Олександр Липовий, повідомляє прес-служба ФБУ.

"Ми розраховуємо на дві перемоги. У нас єдина мета – поїхати на чемпіонат світу в Китай. Команда непогано виступає вдома. То ж потрібно нав’язати суперникам свою гру, починаючи з міцного захисту. Під час попереднього відбіркового вікна проти Словенії (82:54) та Іспанії (68:72) у нас був один з наймолодших в історії складів. Та це молоде покоління лише додало сил. Ми дали бій іспанцям і були близькими до перемоги. Якщо збірна України вийде на чемпіонат світу, це буде важливим поштовхом для розвитку баскетболу в країні", - сказав Липовий.

Читайте також: Баскетбол: данк Геруна став одним із кращих моментів туру чемпіонату Іспанії

Становище національних команд у відбірковій групі I: Іспанія - 18 очок, Туреччина -  17, Чорногорія - 16, Латвія - 16, Україна - 15, Словенія - 13.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-