Поліція припинила пошуки Еміліано Сали

Поліція припинила пошуки Еміліано Сали

Укрінформ
«Шанси на виживання на цьому етапі є малоймовірними», - кажуть в поліції.

Поліція припинила пошуки нападника клуба англійської прем’єр-ліги (АПЛ) «Кардіффа» Еміліано Сали. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на джерела в поліції.

Незважаючи на всі заходи вжиті в ході пошукової операції знайти потерпілих чи уламки літака, на якому гравець летів з Франції в Уельс, так і не вдалося. Відомо, що літак футболіста запитував екстрену посадку перед зникненням над протокою Ла-Манш.

За словами капітана поліції острова Гернсі Девіда Баркера, «шанси на виживання на цьому етапі є малоймовірними». «Хоча ми більше не ведемо активних пошуків, інцидент залишається відкритим, і ми будемо транслювати його всім судам і літакам в цьому районі, щоб стежити за будь-якими слідами пропажі. Це буде тривати нескінченно», - зазначив Баркер.

Читайте також: Поліція відновила операцію з пошуку літака з футболістом Салою

Вчора також стало відомо про те, що Сала перед відльотом записав аудіоповідомлення своїм друзям, в якому розповів про страх перед перельотом.

Літак з аргентинцем Еміліано Салою на борту зник з радарів в понеділок увечері в протоці Ла-Манш. Футболіст летів з французького Нанта на легкомоторному літаку Piper Malibu в розташування нового клубу в Кардіффі.

Підписання «Кардіффом» Сали стало рекордним придбанням в історії клубу. «Кардіфф» заплатив за аргентинського нападника 20 млн фунтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-