Наставник

Наставник "Леганеса" хотів би залишити Луніна і на сезон-2019/20

Укрінформ
Головний тренер іспанського футбольного клубу "Леганес" Маурісіо Пельєгріно хоче, аби український голкіпер Андрій Лунін залишився в його команді ще й на наступний сезон.

Маурісіо Пельєгріно перед сьогоднішнім матчем 1/8 фіналу Кубку Іспанії-2018/19 проти мадридського "Реала", зокрема, зазначив, що питання подальшої кар’єри Луніна в "Леганесі" вже обговорювалося, але офіційної інформації з цього приводу поки немає.

"В орендній угоді між "Реалом" та "Леганесом" є пункт, згідно до якого Андрій Лунін не має права грати проти мадридської команди. Ми маємо поважати домовленості. Хотів би я, аби українець залишився в моїй команді на наступний сезон? Так. Це питання вже обговорювалося. Але офіційної інформації з цього приводу зараз немає", - цитує Пельєгріно прес-служба Федерації футболу України.

Нагадаємо, що український голкіпер Андрій Лунін не отримав дозвіл зіграти за свою іспанську футбольну команду "Леганес" у кубковому матчі проти мадридського "Реала". Сьогоднішня гра між "Реалом"  і "Леганесом" розпочнеться о 22.30.

Читайте також: Лунін не отримав дозвіл на гру проти "Реала" в 1/8 фіналу Кубка Іспанії з футболу

Андрій Лунін влітку 2018 року перейшов із луганської "Зорі" до мадридського "Реала", але до кінця сезону-2018/19 гратиме в оренді за "Леганес".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-