Чемпіон WBC Хосе Рамірес готовий боксувати з Ломаченком у першій напівсередній вазі

Чемпіон WBC Хосе Рамірес готовий боксувати з Ломаченком у першій напівсередній вазі

Відео
Укрінформ
Чемпіон WBC у першій напівсередній вазі Хосе Рамірес заявив, що готовий битися з чемпіоном WBA і WBO в легкій вазі українцем Василем Ломаченком, якщо той підніметься у ваговій категорії.

26-річний американський боксер Хосе Рамірес, зокрема, зазначив, що такий поєдинок можливий, оскільки обох боксерів представляє одна промоутерська компанія.

"Я легко роблю 63,5 кг і, думаю, що якщо буде можливість битися з Ломаченком, то я скористаюся нею перед тим, як піти за іншими поясами в першій напівсередній вазі. І наш бій можливий, оскільки ми обидва боксери Top Rank. Ну а якщо я об'єднаю пояси в своєму дивізіоні і відчуватиму, що моє тіло може більшого, то 2020 року можу піднятися в напівсередню вагу до Теренса Кроуфорда, який також із Top Rank. Але 2019 року потрібно багато чого доводити в моєму дивізіоні", - цитує Раміреса XSPORT

Читайте також: Бій Ломаченко – Лінарес визнали кращим в році за версією WBA

Відео інтерв’ю Раміреса EsNews:

Як повідомляв Укрінформ, чемпіон WBA і WBO в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко очолив рейтинг кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (Pound for pound) за версією BoxingTalk, а Всесвітня боксерська асоціація (WBA) визнала його поєдинок з венесуельцем Хорхе Лінаресом кращим у 2018 році. 

Фото: twitter/ramirezboxing

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-