Маркевич: Футбольні збірні України у 2019 році мають лише максимальні завдання

Маркевич: Футбольні збірні України у 2019 році мають лише максимальні завдання

Укрінформ
Підсумки року, що минув, для футбольних збірних України з проекцією на найближче майбутнє підбив голова Комітету національних збірних команд ФФУ Мирон Маркевич.

Фахівець, зокрема, зазначив, що завдання перед командами у 20019-у стоять лише максимальні, повідомляє прес-служба національної федерації.

"2018 рік можна занести збірним до активу. - Дві наші юнацькі команди, під керівництвом Володимира Єзерського й Сергія Попова, пробилися до елітного раунду Євро. Олександр Петраков зі своєю збірною зіграє на чемпіонаті світу (U20). В Олега Кузнецова підібралася непогана команда, і вона мала брати участь у фінальній частині чемпіонату Європи, якби не прикра ситуація з дискваліфікацією... Не досягла результату молодіжна збірна, хоча слід зазначити, що й група у неї була непростою - Англія, Голландія, Шотландія… Але важливо, що кілька футболістів було підготовлено для головної команди країни. Із цим завданням Олександр Головко впорався. Ну і треба подякувати Андрію Шевченку за якісну роботу, виконану під час матчів Ліги націй. На 2019 рік завдання перед нашими збірними стоять лише максимальні. Національна команда має потрапити до фінальної частини Євро, юнацькі збірні - подолати елітний раунд, а команда U-20 — гідно виступити на чемпіонаті світу", - сказав Маркевич. 

Читайте також: Суперник "Динамо" в Лізі Европи УЄФА підсилюється атакувальними гравцями

Українським уболівальникам у 2019 році він побажав терпіння: "Нині вітчизняний футбол переживає не найкращі часи. Це необхідно пережити. Упевнений, що прорив буде, чекати на нього залишилося недовго, треба трішки потерпіти".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-