В Росії впевнені, що реванш Усик – Гассієв відбудеться

В Росії впевнені, що реванш Усик – Гассієв відбудеться

Укрінформ
Бій планують на кінець 2019-го, він може відбутися навіть у суперважкій вазі.

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов заявив, що організація докладає всіх можливих зусиль для того, щоб організувати реванш абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика проти Мурата Гассієва. Про це він розповів виданню «Спорт-Експрес».

«Робимо все можливе, щоб відбувся матч-реванш між Муратом Гассієвим і Олександром Усиком. Він потрібен обов'язково. Мурат дуже просить організувати поєдинок з Усиком. Вважаю, що реваншу не уникнути! Незалежно від того, в якій категорії виступатиме Усик - важкій або суперважкій.

Такий поєдинок може відбутися в кінці 2019 року, або на початку 2020-го. Ми говорили з командою Усика щодо можливості реваншу. Вони не проти. Як швидко? Не знаю. Домовленості залежатимуть від того, як Мурат проведе найближчі два-три бої», - розповів Кремльов.

Читайте також: Промоутер Усика: Якщо Ворд погодиться, то бій відбудеться в США

Нагадаємо, Усик повернеться в ринг весною 2019 року вже в суперважкій вазі. Його першим суперником в новій категорії може стати британець Дерек Чісора. Після цього українець може зустрітися з лідером дивізіону Ентоні Джошуа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-