Поєдинок Усика в суперважкій вазі може відбутися в квітні – Едді Хірн

Поєдинок Усика в суперважкій вазі може відбутися в квітні – Едді Хірн

Укрінформ
Промоутер абсолютного чемпіона світу в крузервейті українського боксера Олександра Усика не виключає, що його підопічній проведе бій у квітні вже у суперважкій вазі.

Едді Хірн, зокрема, зазначив, що вважає 34-річного американського боксера Андре Ворда кращим суперником для Усика.

"Ви не побачите, щоб Усик просто відбував номер і бився з якимось середнім бійцем. Карлос Такам - непоганий варіант. Він не дуже великий, але дуже і дуже сильний.

Із Андре Вордом був би чистий і найкращий бокс. Мистецтво в його кращому вигляді. Кращий боєць в світі, що залишив ринг непереможеним, проти нинішнього першого номера рейтингу Р4Р. Поки багато розмов, але це буде поєдинок з шансами 50 на 50. Я говорив про це з Усиком і передав нашу розмову Ворду. Але для того, щоб Андре прийняв рішення повернутися в ринг, має статися щось особливе. Мені здається, Усик перейде в суперважку вагу, а наступний бій проведе в квітні в США", - цитує Хірна klitschko-brothers.com. 

Читайте також: Едді Хірн: Джошуа зустрінеться з Усиком у найближчі 3 роки

Раніше Едді Хірн, який є також менеджером чемпіона WBA/WBO/IBF/IBO в суперважкій вазі британського боксера Ентоні Джошуа, сказав, що бій Джошуа – Усик може відбутися протягом 3 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-