Клуби УПЛ не підтримали ініціативу Шевченка про перенесення матчів 22 туру УПЛ

Клуби УПЛ не підтримали ініціативу Шевченка про перенесення матчів 22 туру УПЛ

Укрінформ
Ініціатива головного тренера національної збірної України з футболу про перенесення 22 туру УПЛ не знайшла підтримки серед представників клубів на сьогоднішньому засіданні в Києві.

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

"20 грудня в Будинку футболу відбулися загальні збори учасників української Прем'єр-ліги. Серед інших було розглянуто звернення Комітету національних збірних команд ФФУ та тренерського штабу національної збірної щодо переносу дати проведення матчів 22-го туру чемпіонату УПЛ у зв’язку з підготовкою до матчу зі збірною Португалії в рамках відбору до фінальної частини Євро-2020.

Проте з урахуванням специфіки цього туру - він останній перед розподілом на шістки - це питання поки не знайшло підтримки серед представників клубів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко ініціював перенесення матчів 22-го туру УПЛ. Таким чином він хотів надати футболістам збірної більше часу для підготовки до матчу з Португалією у відборі Євро-2020.

Читайте також: Андрій Шевченко ініціює перенесення матчів 22-го туру УПЛ - ЗМІ

Свій перший матч збірна України проведе 22 березня 2019 року в Лісабоні (Португалія) на стадіоні "Да Луш".  Матчі 22-го туру УПЛ мають розпочатися 16 березня.

Фото: upl.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-