Найбільший фінансовий потенціал: Усик очолив рейтинг Forbes

Найбільший фінансовий потенціал: Усик очолив рейтинг Forbes

Укрінформ
Авторитетне видання Forbes опублікувало черговий щорічний прогноз Future Boxing Moneymakers.

У рейтингу названі боксери, які у майбутньому мають, на думку видання, найбільші шанси на значне зростання своїх гонорарів і наближення до лідерів професіонального боксу за цим показником. Перше місце у списку посів українець Олександр Усик, повідомляє Klitschko-brothers.com.

"На думку укладачів рейтингу абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі нинішнього року значно збільшив свої гонорари, об'єднав усі пояси у своєму дивізіоні і увійшов до рейтингів кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Усик заробив близько 5 млн дол за участь в Суперсеріі і близько 4 млн фунтів за бій з Тоні Беллью. Майбутнє зростання його доходів, однак, пов'язане із суперважкою вагою, і якщо він зможе здобути титул в цій категорії, його доходи можуть наблизитися до доходів Ентоні Джошуа та Сауля Альвареса", - зазначається у повідомленні.

На другому місці у рейтингу перебуває 22-річний чемпіон світу у першій середній вазі з Мексики Хайме Мунгіа, який нещодавно підписав контракт з DAZN. Його перехід у середню вагу виглядає досить очікуваним, а можливий титульний бій зі своїм зірковим співвітчизником Саулем Альваресом може принести десятки мільйонів доларів.

Читайте також: Усик і Ломаченко претендують на звання "Боксер року" за версією BWAA

Американський суперважковаговик Джаррелл Міллер - на третьому місці, і його потенціал видання пов'язують з досить великою ймовірністю того, що наступного року боксер може провести поєдинок проти Ентоні Джошуа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-