Паулу Фонсека:

Паулу Фонсека: "Айнтрахт" - сильний суперник

Укрінформ
У результаті сьогоднішнього жерекбкування 1/16 Ліги Європи суперником футболістів "Шахтаря" став німецький "Айнтрахт".

Наставник донеччан Паулу Фонсека вважає представника німецької Бундесліги сильним суперником, повідомляє офіційний сайт ФК "Шахтар". 

"Із самого початку знали, що простих і слабких суперників не буде. Усі, хто бере участь в цьому турнірі, сильні. Нам дісталася відмінна німецька команда. З "Айнтрахтом" буде важке протистояння, як і з будь-яким колективом з Німеччини. "Айнтрахт" переміг у 6-ти поєдинках своєї групи. Особливо слід відзначити, що вони здолали "Марсель" з рахунком 4:0, а також "Лаціо" - 4:1. Тому готуємося до протистояння з небезпечним суперником, результати якого в Лізі Європи кажуть самі за себе ", - сказав Фонсека.

Він також заявив, що поки "важко проводити паралелі" з іншим німецьким клубом - "Гоффенгаймом", який був суперником донеччан у групі Ліги чемпіонів.

Читайте також: Визначилися суперники "Динамо" та "Шахтаря" в 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА

"Важко порівнювати, оскыльки ми поки що глибоко не вивчали "Айнтрахт". У будь-якому випадку всы німецькі клуби сильні під час переходів до атакуи, сильні фізично. Але сьогодні важко проводити паралелі...", - підкреслив тренер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-