Едді Хірн: Здається, Кличко написав Джошуа, що хоче повернутися у бокс

Едді Хірн: Здається, Кличко написав Джошуа, що хоче повернутися у бокс

Укрінформ
Едді Хірн, промоутер британського боксера Ентоні Джошуа, прокоментував вибір майбутнього суперника свого підопічного.

Відомо, що Ентоні Джошуа проведе свій наступний бій 13 квітня 2019 року в Лондоні, але досі ніхто не знає його суперника.

"Зараз бажаний суперник - Деонтей Вайлдер, ми хочемо провести цей бій. Це може бути Тайсон Ф'юрі, може бути переможець бою між Вайтом і Чісорою. Це може бути Олександр Усик або Джаррелл Міллер. Це може бути хто завгодно.

Володимир Кличко хоче повернутися в бокс. Здається, він написав Джошуа щось в дусі "Хочу повернутися назад, відчуваю себе, ніби на сьогодні переміг всіх у своєму дивізіоні", - цитує Хірна Sport Arena.

Зазначається, що Хірн не вперше згадує про можливе повернення Володимира Кличка. В кінці листопада він також натякнув, що український боксер може знову зустрітися в рингу з Джошуа. Сам британець заявив, що пріоритетним для нього є поєдинок проти Деонтея Вайлдера.

Читайте також: Володимир Кличко увійшов до складу опікунської ради Дитячого фонду УЄФА

Нагадаємо, у квітні 2017 року британський боксер Ентоні Джошуа завдав Володимиру Кличку останньої поразки в його кар'єрі - переміг нокаутом, після чого Кличко-молодший довгий час роздумував над можливістю реваншу, але вирішив закінчити кар'єру.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-