Наставник

Наставник "Ворскли": Зробимо все, щоб гра не була легкою для "Спортинга"

Укрінформ
Головний тренер полтавського футбольного клубу "Ворскла" поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу проти португальського "Спортинга" в рамках заключного туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Василь Сачко на передматчевій прес-конференції 12 грудня у Лісабоні, зокрема, зазначив, що "Ворсклі" не буде легко у сьогоднішньому поєдинку, але команда зробить усе, щоб і "Спортингу" легко не було.

"Силу "Спортинга" ми мали нагоду відчути на собі ще в нашій домашній грі. За час, що минув відтоді, цей колектив став ще сильнішим. Вони досвідчені, технічні, в їх арсеналі індивідуально сильні виконавці в усіх ігрових ланках. Тому завтра очікуємо на цікаву гру.   

Для нас велика честь – зіграти з такими іменитими клубами, як "Арсенал" і "Спортинг". За ними ми стежили й раніше, а після того, як жереб звів нас у групі Ліги Європи, то слідкуємо за їх успіхами ще ретельніше. Я хочу, щоби наша участь у цьому євросезоні залишилася не лише на згадку, але й стала поштовхом до нових здобутків для "Ворскли". Чи є в нас шанс у завтрашній грі? Ми скромний клуб у порівнянні зі "Спортингом", та докладемо всіх зусиль, аби досягти хорошого результату і порадувати наших уболівальників. Усвідомлюємо, що нам завтра не буде легко, але зробимо все, щоб і господарям поля легко не було", - цитує Сачка прес-служба ФК "Ворскла".

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матчі "Динамо" та "Ворскли" в Лізі Європи УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, 13 грудня футболісти київського "Динамо" й полтавської "Ворскли" зіграють поєдинки заключного туру групового раунду Ліги Європи проти чеського "Яблонця" та португальського "Спортинга" відповідно. У цих зустрічах фаворитами букмекерів є "Динамо" та "Спортинг". Поєдинок "Ворскли" зі "Спортингом" відбудеться на арені "Жозе Алваладе" у Лісабоні й розпочнеться о 22.00, транслюватиме його "Футбол 2". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-