Суркіс закликав уболівальників підтримати

Суркіс закликав уболівальників підтримати "Динамо" і "Шахтар" на "Олімпійському"

Укрінформ
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс закликав українських уболівальників підтримати дві вітчизняні команди, які цього тижня проведуть свої заключні єврокубкові матчі року на столичному НСК "Олімпійський".

Ігор Суркіс в інтерв'ю Dynamo.kiev.ua, зокрема, зазначив, що закликає уболівальників підтримати і київське "Динамо", і донецький "Шахтар" в матчах, які відбудуться 12 і 13 грудня на стадіоні НСК "Олімпійський".

"Ми свідомо пішли на цей крок, відштовхуючись, перш за все, від того, що" Шахтар "- це українська команда. Так, безумовно, стан поля на наступний день після проведення поєдинку "Шахтар" - "Ліон" буде не найкращим, але, з іншого боку, ми ж все-таки вже вирішили свою турнірну задачу в Лізі Європи. "Шахтар" же своє завдання виходу з групи поки не вирішив - це "гірникам" треба зробити саме в поєдинку з "Ліоном". Тому вважаю, що і всі українські вболівальники, і взагалі всі ті, хто пов'язує себе з футболом, мають прийти на "Олімпійський" не лише в четвер, але і в середу, і підтримати нашу українську команду.

Це моя думка. Вважаю, що кожен український уболівальник завжди має підтримувати на європейській арені будь-яку українську команду. І заради престижу України, і заради рейтингу наших клубів. Поєдинок "Шахтар" - "Ліон" відбудеться в Києві. І в цій ситуації я можу лише ще раз закликати всіх українських уболівальників підтримати на "Олімпійському" дві українські команди - і "Динамо", і "Шахтар". Саме таким чином ми покажемо, як вміємо домовлятися", - сказав Суркіс.

Читайте також: Динамівці закликали уболівальників підтримати команду в грі з "Яблонцем"

Нагадаємо, 12 грудня на столичному НСК "Олімпійський" відбудеться матч 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" – "Ліон", а наступного дня динамівці зіграють з чеським "Яблонцем" у 6-му турі групового турніру Ліги Європи. Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін подякував "Динамо" за те, що в умовах, що склалися, столичний клуб пішов назустріч і дав згоду клубу провести матч у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-