Перша

Перша "ракетка" світу Сімона Халеп націлилася виграти Олімпіаду-2020

Укрінформ
Перша "ракетка" світу румунська тенісистка Сімона Халеп розповіла про свої плани на Олімпіаду-2020 у Токіо (Японія).

27-річна румунська тенісистка Сімона Халеп, зокрема, зазначила, що сподівається кваліфікуватися на свій другий тенісний олімпійський турнір і боротиметься за медаль.

"Я дуже пишаюся тим, що є частиною олімпійської команди Румунії. До Ігор у Токіо залишилося не так багато часу, але я сподіваюся, що у мене вийде потрапити туди. Я виступала в Лондоні 2012 року, і це було чудово, емоційно і абсолютно відрізнялося від того, що ми робимо кожен день. Теніс - індивідуальний вид спорту, але коли я виступала на Олімпіаді, все було по-іншому. Я відчувала емоції, яких у мене ніколи не було, і сподіваюся, що в Токіо я зіграю набагато краще, ніж в Лондоні.

Безумовно, моєю метою в Токіо буде медаль, і не важливо як саме. Я зроблю все можливе, щоб виступити там і перемогти. Але я хочу ще дещо - я сподіваюся стати прапороносцем на церемонії відкриття. Я була б дуже щаслива", - цитує Халеп БТУ.

Нагадаємо, що 2016 року перша "ракетка" світу Сімона Халеп пропустила Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро, побоюючись вірусу Зіка, який на той час поширювався по країнах Південної Америки. 

Читайте також: Світоліна претендує на нагороду WTA Fan Favorite Award від уболівальників

Цього року румунка стала володаркою призу WTA Fan Favorite Award від уболівальників, на який також претендувала краща українська тенісистка Еліна Світоліна. 

Фото: Robert Ghement

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-