Ломаченко переміг Педрасу: текстова трансляція

Ломаченко переміг Педрасу: текстова трансляція

Укрінформ
Онлайн-трансляція боксерського бою за звання чемпіона світу у легкій вазі, в якому зустрінуться українець Василь Ломаченко та пуерториканець Хосе Педраса Гонсалес.

Ласкаво просимо до спортивного комплексу "Медісон-сквер-гарден" у Нью-Йорку (США), де у ніч на неділю, 9 грудня, зійдуться чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBА) у легкій вазі (до 61,235 кг) 30-річний українець Василь Ломаченко та чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBО) 29-річний пуерториканець Хосе Педраса Гонсалес.

Слідкуйте за унікальним боксерським дійством за допомогою текстової трансляції на сайті Укрінформу. Початок головної події - зустрічі в рингу Ломаченка та Педраси - о 06:00 за київським часом.

******

Василь Ломаченко одноголосним рішенням суддів переміг Хосе Педрасу! Таким чином, українець відібрав у суперника чемпіонський пояс WBO!

12 раунд. Несподівано Педраса пішов в атаку. Але Ломаченко поступово притис його до канатів. Українець довго вицілює вирішальну серію. Однак його суперник встояв. Чекаємо на вердикт суддів.

11 раунд. Ломаченко перейшов у турбо-режим. Він почав просто лупцювати суперника і той таки впав. Нокдаун. Педраса продовжив бій і знову отримав. Ще один нокдаун.

10 раунд. Українець намагається дотиснути суперника. Втім, Педраса добре захищається і навіть контратакує. Непростий бій для Ломаченка.  

9 раунд. Ломаченко багато влучає і його перевага вже тотальна. Чекаємо нокаут?

8 раунд. Видовищний бій. Суперники обмінюються ударами і серіями. Ломаченко помітно вмикає швидкість і затискає опонента. На жаль, у Ломаченка розсічення і це погано.

7 раунд. Педраса несподівано активізувався. Однак Ломаченко ефективний в захисті. Суперники класно розмінялись серіями і бій суто візуально вирівнявся.

6 раунд. Серія Ломаченка добряче струсонула суперника. Педраса багато пропускає. Українець контролює темп і дозує свої атаки. Відзначимо, обережність Ломаченка в захисті.

5 раунд. Ломаченко змушує суперника перейти у глухий захист. Бомбардування українця посилюється. Педраса хоч і пропускає, але намагається відповідати контрвипадами.

4 раунд. Ломаченко зайняв центр рингу і починає ганяти Педрасу по кутам. Серії українця стають інтенсивнішими. Водночас нічого зайвого собі Ломаченко не дозволяє. В захисті все якісно. Наприкінці раунду Педраса нарешті пропускає серйозні джеби від українця.

3 раунд. Наразі спостерігаємо за боксерськими «шахами». Суперники обережно перевіряють один одного. Удари Ломаченка стали більш акцентованими. При цьому українець дуже якісно працює і в захисті.

2 раунд. Розвідка триває. Українець продовжує випади і пірнання. Почали проходити і удари. Педраса активно захищається.

1 раунд. Обережно розпочали боксери. Ломаченко багато працював корпусом і дуже виважено «намацував» суперника.

06:38. Представлення боксерів позаду. За мить розпочинається бій.  

06:33. На ринг виходить Ломаченко.     

06:30. Позаду усі відеопрезентації. Першим на ринг виходить Педраса.    

06:00. Завершився останній бій андеркарту. У другій найлегшій вазі чемпіон WBO Айзек Догбо програв свій титул Емануелю Наваррете. Після них бій Ломаченка.

05:13. Тим часом Ломаченко вже прибув до палацу спорту «Медісон Сквер Гарден» і готується до бою. Його головні вболівальники сьогодні – наші чемпіони Олександр Усик і Олександр Гвоздик.

04:45. Доброго ранку. Розпочинаємо онлайн-трансляцію бою Василь Ломаченко – Хосе Педраса. Зараз тривають поєдинки андеркарта. В одному з них Теофімо Лопес ефектно переміг Мейсона Менарда. Класичний нокаут.

На кону - титул чемпіона світу за версіями WBA Super (1-й захист Ломаченка), WBO (1-й захист Педраси), і The Ring (1-й захист Ломаченка) у легкій вазі.

Читайте також: Ломаченко – Педраса: де і коли дивитися бій

В активі дворазового чемпіона світу та Олімпійських ігор Ломаченка 12 боїв на профі-рингу - 11 перемог (9 нокаутом) і 1 поразка. Після чемпіонських поясів у напівлегкій та другій напівлегкій вагових категоріях за версією WBO Ломаченко 12 травня нинішнього року у Нью-Йорку нокаутував у 10 раунді у венесуельця Хорхе Лінареса і став чемпіоном світу у легкій вазі за версією WBA.

Кар'єрний доробок Педраси - 25 перемог (12 нокаутом) і 1 поразка. 25 серпня цього року Хосе одноголосним рішенням суддів переміг мексиканця Раймундо Бельтрана, завоювавши пояс WBО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-