Фонсека: Марлос зіграв відмінно, Тайсон відновився, у Ракицького перелом

Фонсека: Марлос зіграв відмінно, Тайсон відновився, у Ракицького перелом

Укрінформ
Головний тренер «Шахтаря» задоволений перемогою над «Маріуполем».

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека прокоментував перемогу над «Маріуполем» (3:0). Про це він розповів телеканалу «Футбол».

«Уже в першому таймі ми створювали величезну кількість моментів, які можна було реалізовувати, м'яч просто не заходив. Але ми залишилися терплячими, в другому таймі забили три голи, а могли ще більше.

Так, перший гол трохи розблокував структуру суперника. Вони були повністю закриті глибоко у своєму штрафному, але ще до цього ми створювали величезну кількість моментів, там теж можна було забивати.

Читайте також: "Шахтар" на виїзді обіграв "Маріуполь" у матчі футбольної Прем'єр-ліги України

Ми хотіли, щоб Марлос провів максимум 45 хвилин, тому що він не грав досить довгий час. Але Дентіньо травмувався, ми прийняли рішення випустити Марлоса трохи раніше. Він відмінно себе показав, навіть фізично він був на хорошому рівні.

Чи розраховуємо на всіх футболістів перед «Ліоном»? По Ракицькому ми ще не знаємо, він зламав палець на нозі, він не тренується поки що з нами. Тому оцінимо ситуацію і подивимося. Але Тайсон відновився, все буде добре», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, «Шахтар» обіграв «Маріуполь» 3:0 в матчі 18-го туру УПЛ. «Шахтар» посідає перше місце. У команди 45 очок. На другій позиції «Олександрія», у якої 36 очок і матч в запасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-