Малиновський: З нетерпінням чекаю жеребкування відбору Євро-2020

Малиновський: З нетерпінням чекаю жеребкування відбору Євро-2020

Укрінформ
Півзахисник бельгійського футбольного клубу "Генк" і національної збірної України Руслан Малиновський прокоментував шанси збірної України у відборі до Євро-2020.

Руслан Малиновський, зокрема, зазначив, що шанси може оцінювати після жеребкування 2 грудня, але в будь-якому випадку команда боротимемося за вихід на Євро, незважаючи на те, що гратиме ще й у Лізі націй.

"Можна констатувати, що 2018 рік для команди видався цікавим і доволі успішним. Ми виконали головне завдання в Лізі націй, потрапивши до елітного дивізіону, тому в майбутнє дивимося з оптимізмом. Два роки тому ми багато чого ще не розуміли в збірній, а за кілька днів тренувань засвоїти тактичні новинки було непросто. Адже ми всі - з різних клубів, і там у кожного наставника свій тренувальний процес. Але зараз, на мій погляд, ми вже чітко розуміємо, чого вимагає від нас тренер, знаємо, як грати в атаці, як перебудовуватися при переході в захист. Думаю, що наша плідна праця дала результат саме зараз.

Які шанси у відборі до Євро-2020? Після жеребкування й оцінимо наші шанси. Але в будь-якому випадку ми боротимемося за вихід на Євро, незважаючи на те, що гратимемо ще й у Лізі націй. Скажу чесно, про жеребкування ще не думав, але знаю, що воно відбудеться 2 грудня, тому з нетерпінням очікую його й стежитиму, хто нам дістанеться. Зараз поки що вся увага на "Генк", тому що в нас у 33 дні дев'ять матчів. Дуже складний графік, за яким доводиться грати кожні три-чотири дні", - цитує Малиновського прес-служба Федерації футболу України.

Як повідомляв Укрінформ, 2018 року національна збірна України з футболу провела 10 поєдинків, і лише чотири гравці команди Андрія Шевченка взяли участь у всіх матчах: Коноплянка, Малиновський, Караваєв і Зінченко.

Читайте також: Стали відомі команди, з якими Україна не зіграє у відборі футбольного Євро-2020

Формування груп кваліфікації чемпіонату Європи-2020 відбудеться 2 грудня у Дубліні. Чемпіонат Європи 2020 року проходитиме у 12 містах з 12-ти країн світу. Фінальний матч відбудеться в Лондоні на стадіоні "Вемблі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-