Ващук: Більш ніж п'ятьох новачків у найближчих іграх збірної Шевченко не використає

Ващук: Більш ніж п'ятьох новачків у найближчих іграх збірної Шевченко не використає

Укрінформ
Екс-захисник футбольної збірної України Владислав Ващук оцінив ймовірність ротації складу національної команди у найближчих матчах проти Словаччини та Туреччини.

Він вважає, що головний тренер української збірної використає в цих поєдинках не більше п'яти новачків, повідомляє Zbirna.com.

"На мій погляд, тренерський штаб збірної України прийняв абсолютно правильне рішення, запросивши на ці два матчі велику групу новачків. Все-таки команда достроково виграла групу  Ліги націй. Завдання виконали, тому є можливість не лише переглянути новачків, а й спробувати якісь нові тактичні напрацювання, ігрові зв'язки. Проте, великих експериментів від Андрія Шевченка теж чекати не варто. Все-таки новачки ще не дуже добре знайомі з філософією гри національної команди, вимогами та нюансами тактики. Тому основний кістяк збірної в цих двох матчах залишиться, особливо у грі зі Словаччиною. А ось у матчі з Туреччиною вже можна більше довірити місце на полі новачкам, хоча, мені здається, більш ніж  п'ятьох нових футболістів ми на полі не побачимо", - сказав Ващук.

Читайте також: Букмекери зробили пргноз на матч Ліги націй УЄФА Словаччина - Україна

Нагадаємо, поєдинок Ліги націй УЄФА Словаччина - Україна пройде 16 листопада. Початок гри - о 21.45. 

Турнірне становище угрупі В1 перед заключними матчами: Україна - 9 очок (після 3-х ігор), Чехія - 3 (3), Словаччина - 0 (2).

Гра Туреччина - Україна розпочнеться в Анталії о 19.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-