Збірна України з футболу проведе відкрите тренування на НСК

Збірна України з футболу проведе відкрите тренування на НСК "Олімпійський"

Укрінформ
Став відомий графік роботи національної футбольної команди під час заключного збору у 2018 році.

Національна збірна України з футболу збереться у Києві 12 листопада перед двома заключними матчами 2018 року - проти Словаччини і Туреччини. 13 листопада збірна України зустрінеться зі своїми уболівальниками на НСК "Олімпійський". Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Перше тренування підопічних Андрія Шевченка буде відкритим і розпочнеться о 18.00. Перед цим гравці поспілкуються з представниками ЗМІ у мікст-зоні арени. Наступне тренування відбудеться 14 листопада за зачиненими дверима.

15 листопада команда вирушить до Словаччини на матч Ліги націй УЄФА. У день прибуття українці проведуть передматчеве тренування на стадіоні імені Антона Малатинського у Трнаві, перед початком якого головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко та один із гравців проведуть прес-конференцію.

16 листопада о 21.45 за київським часом розпочнеться поєдинок Словаччина – Україна у Лізі націй УЄФА.

Читайте також: Збірна України вп’яте в історії зіграє проти Туреччини на полі суперника

Наступного дня після гри команда вирушить до Анталії (Туреччина), де відбудеться заключна частина листопадового збору. Програму навчально-тренувального збору національної команди завершить товариський матч Туреччина – Україна. Він відбудеться 20 листопада на місцевому центральному стадіоні Antalya Stadyumu і розпочнеться о 19.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-