Динамівець Миколенко потрапив до збірної тижня Ліги Європи - УЄФА

Динамівець Миколенко потрапив до збірної тижня Ліги Європи - УЄФА

Укрінформ
19-річний захисник київського футбольного клубу "Динамо" Віталій Миколенко увійшов до символічної збірної УЄФА за підсумками 4-го туру групового етапу Ліги Європи.

Віталій Миколенко став автором одного з голів "Динамо" у поєдинку з французьким "Ренном" (3:1), який відбувся вчора на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві.

Також футболіст із оцінкою 8,3 увійшов до символічної збірної тижня за версією порталу WhoScored.

Як повідомляв Укрінформ, 8 листопада віце-чемпіони України футболісти київського "Динамо" здобули другу перемогу поспіль у груповому турнірі Ліги Європи УЄФА сезону-2018/19. У 4-му турі "Динамо" на столичному НСК "Олімпійський" упевнено обіграло французький "Ренн" з рахунком 3:1. Голами в цьому поєдинку відзначились Беньямін Вербич (13), Віталій Миколенко (68), Микола Шапаренко (72) - Теозон Сібачо (90). У 5-му турі 29 листопада відбудуться матчі "Астана" - "Динамо", "Яблонець" - "Ренн".

Читайте також: Миколенко про гру з "Ренном": Ми билися один за одного і все вийшло

Віталій Миколенко отримав виклик до головної футбольної команди країни на листопадові матчі проти збірних Словаччини та Туреччини (16 і 20 числа), який може зробити 19-річного гравця 17-м дебютантом у збірній Андрія Шевченка.

Фото: facebook.com/fcdynamoua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-