Ярмоленко: У дитинстві моїм кумиром був Андрій Шевченко

Ярмоленко: У дитинстві моїм кумиром був Андрій Шевченко

Відео
Укрінформ
Півзахисник лондонського футбольного клубу "Вест Гем" й збірної України Андрій Ярмоленко відповів на запитання вболівальників, які йому ставив його партнер по національній команді Олександр Зінченко.

Андрій Ярмоленко, зокрема, поділився думками щодо завершення кар’єри футболіста.

"До скількох років гратиму? Як здоров’я дозволить. Коли я побачу, що вже не тягну свій рівень, десь не встигаю, то доведеться піти. Усі ми не вічні. Завершення кар’єри? Поки що над цим не замислювався. Я не такий вже і старий - лише 29 років. А в душі мені всі 18.

Не знаю, як воно буде в майбутньому. Можу сказати, що веду свої записи, занотовую ті тренування, які мені подобаються. Це стосується всіх наставників, з якими я працював. Переглядаю ролики на YouTube. Я готуюся до тренерської роботи, хочу спробувати себе в цьому. У дитинстві моїм кумиром був Андрій Шевченко. Однак із віком цей стан проходить, і ти розумієш, що потрібно бути не другим кимось, а першим Ярмоленком.

Для досягнення успіху треба працювати і ще раз працювати. Щодо впевненості, то на футбольному полі необхідно отримувати максимальне задоволення. Коли ти виходиш грати, то маєш бути розслабленим. Виходити на поле й мучитися - це не те", - цитує Ярмоленка прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Андрій Ярмоленко: У "Вест Гемі" тренування важкі, але цікаві

Відео інтерв’ю з Ярмоленком:

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні півзахисник збірної України з футболу Андрій Ярмоленко переніс операцію у Лондоні після травми, отриманої  у першому таймі матчу 9-го туру АПЛ "Вест Гем" – "Тоттенгем". Керівник медичного обслуговування "Вест Гема" Річард Колліндж зазначив, що операція  на ахілловому сухожиллі правої ноги Ярмоленка пройшла успішно. Очікується, що поза футболом півзахисник збірної України перебуватиме протягом шести місяців. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-