Букмекери дали прогноз на гру

Букмекери дали прогноз на гру "Манчестер Сіті" - "Шахтар" в Лізі чемпіонів УЄФА

Укрінформ
7 листопада в Англії пройде футбольний матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між англійським клубом "Манчестер Сіті" та донецьким "Шахтарем".

Букмекери в цьому протистоянні віддають тотальну перевагу господарям поля, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу англійців з коефіцієнтом 1,08, успіх донеччан оцінюється в 26,00, нічия - в 11,00.

Такий прогноз, крім усього іншого, безперечно, зумовила й та обставина, що в поєдинку минулого туру ЛЧ "Манчестер Сіті" легко обіграв "Шахтар" у Харкові - 3:0. М'ячі у ворота Андрія П'ятова забили Давід Сильва, Емерік Ляпорт та Бернарду Сілва.

Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Угорщини. Головним арбітром призначений 43-річний Віктор Кашшаї, добре відомий українським уболівальникам по Євро-2012 і, зокрема, матчу Україна - Англія, коли він не зарахував чистий гол Марко Девича. Допомагатимуть Кашшаї  лайнсмени Дьйордь Рінг та Венцель Тот, четвертий рефері - Петер Береттян.

Поєдинок "Манчестер Сіті" - "Шахтар" відбудеться у четвер на "Етіхад Стедіум" у Манчестері і розпочнеться о 22.00 за київським часом.

Гру у прямому ефірі транслюватиме телеканал "Футбол 2".

У паралельному поєдинку квартету F Ліги чемпіонів зустрінуться французький "Ліон" та німецький "Гоффенгайм". Тут у букмекерів William Hill незначну перевагу мають французи - відповідно 2,20 - 3,00, нічия - 3,80.

Читайте також: Футболісти Марлос і Ракицький вирушили із "Шахтарем" до Манчестера

Турнірне становище після 3-х турів: "Манчестер Сіті" - 6 очок, "Ліон" - 5, "Шахтар" - 2, "Гоффенгайм" - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-