На Херсонщині відкрили нову легкоатлетичну арену

На Херсонщині відкрили нову легкоатлетичну арену

Фото
Укрінформ
На Херсонщині відкрили легкоатлетичну арену Центру олімпійських видів спорту "Прибережний".

На урочистому відкритті арени у Лазурному (Херсонська область), яке відбулося 3 листопада, були присутні, зокрема, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов і президент ФЛАУ Ігор Гоцул. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

У день відкриття на стадіоні стартували перші легкоатлетичні змагання – всеукраїнські змагання з легкоатлетичного багатоборства серед юніорів та юнаків, а також відкритий чемпіонат АР Крим та міста Севастополя з легкої атлетики. 

"Ми повинні діяти за алгоритмом: сказав - зробив. Не завжди так буває. Але сьогодні ми бачимо приклад реального приватно-державного партнерства. У квітні підписали Меморандум про співпрацю, а у листопаді проводимо в Лазурному відкритий Чемпіонат Криму та міста Севастополь з легкоатлетичного багатоборства серед юнаків. Але я мрію про те, що відкритий чемпіонат з легкої атлетики, який ми відкриваємо сьогодні, пройде саме в українському Криму. Я впевнений, що це відбудеться", - наголосив Ігор Жданов, даючи старт змаганням.

На Херсонщині відкрили нову легкоатлетичну арену/Фото: ФЛАУ

"На змагання приїхали понад 300 спортсменів з різних куточків України. Ця база слугуватиме як спорту вищих досягнень, так і дитячому спорту. Стадіон сертифікують згідно з міжнародними стандартами, тут проводитимуть офіційні змагання і офіційно фіксуватимуть усі результати й рекорди", - зазначив Ігор Гоцул.

Читайте також: Калюжна і Коваль виграли чемпіонат України з кросу

Відзначимо також, що наразі у Лазурному триває перший навчально-тренувальний збір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-