Букмекери дали прогноз на українську футбольну класику

Букмекери дали прогноз на українську футбольну класику "Шахтар" - "Динамо"

Укрінформ
У суботу, 3 листопада, в матчі 14-го туру чемпіонату України лідери першості - футболісти донецького "Шахтаря" приймають у Харкові київських динамівців.

На думку букмекерів, фаворитом у нинішньому протистоянні найтитулованіших клубів України є донецький "Шахтар", повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу "помаранчево-чорних" з коефіцієнтом 1,70, успіх столичної команди оцінюється в 4,40, нічия - в 3,50.

Головним арбітром зустрічі приазначений 38-річний Віталій Романов з Дніпра. Лайнсмени - Олександр Войтюк (Запоріжжя) та Сергій Беккер (Харків), четвертий рефері - Анатолій Абдула (Харків).

Історія протистояння клубів, починаючи з 1938 року, налічує 179 офіційних поєдинків: 75 п'ять перемог в активі киян, 51 - у донеччан, ще 53 зустрічі завершилися внічию. Різниця м'ячів 246:204 на користь "Динамо".

У чемпіонаті незалежної України "Динамо" та "Шахтар" з 1994 року провели 86 ігор. У "Шахтаря" 32 перемоги, у "Динамо" - 31, 23 зустрічі були нічийними. "Гірники" забили 109 м'ячів, динамівці - 103. Але "золото" національної першості футболісти столичного клубу вигравали 15 разів, а "Шахтар" - 11.

У поточному чемпіонаті УПЛ, як це було і в минулому, шанси "Шахтаря" на перемогу вищі - донеччани випереджають киян на 5 очок у турнірній таблиці, їхній склад виглядає більш збалансованим, а гра більш якісною. Є, однак, один жосить важливий тренерський нюанс. Наставник "Динамо" Олександр Хацкевич жодного разу не програвав своєму візаві з "Шахтаря" Паулу Фонсеці у чемпіонаті України - чотири перемоги і одна нічия.

У 3-у турі нинішньої першості кияни влітку на НСК "Олімпійський" за присутності 46 тисяч 500 глядачів обіграли "Шахтар" з рахунком 1:0. М'яч на 65-й хвилині забив словенський легіонер Беньямін Вербич.

Читайте також: Визначилися чвертьфіналісти Кубка України з футболу сезону-2018/19

Нагадаємо, чергова українська класика "Шахтар" - "Динамо" розпочнеться у суботу на харківському ОСК "Металіст" о 17.00. Матч транслюватиме у прямому ефірі телеканал "Футбол 2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-