Антоніо Конте і мадридський

Антоніо Конте і мадридський "Реал" не можуть дійти згоди щодо контракту

Укрінформ
49-річний італійський фахівець Антоніо Конте не може домовитися з "Реалом", тому на пост наставника мадридського футбольного клубу претендує Сантьяго Соларі.

Про це повідомляє tribuna.com із посиланням на As.

"Мадридці не можуть домовитися з італійським фахівцем з приводу контракту. У зв'язку з цим основним претендентом на пост виконуючого обов'язки тренера "Реала" став Сантьяго Соларі, який очолює "Кастілью", - йдеться в повідомленні. 

"Реал" і Конте не можуть дійти згоди щодо деталей контракту, в тому числі й з фінансової точки зору. Тренер хоче від мадридського клубу певних гарантій.

Нагадаємо, що формально головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Хулен Лопетегі поки у відставку не відправлений і сьогодні вранці тренував команду.

Читайте також: Конте перерве відпустку в Єгипті заради контракту з "Реалом" - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, нинішній головний тренер "Реала" Хулен Лопетегі після вчорашнього розгрому від "Барселони" (1:5) в чемпіонаті Іспанії заздалегідь попрощався із гравцями. Раніше Антоніо Конте уклав усну домовленість із керівництвом мадридського "Реала", що очолить клуб у разі відставки Хулена Лопетегі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-