Київське

Київське "Динамо" підтримало Андрія Ярмоленка

Фото
Укрінформ
Гравці київського футбольного клубу "Динамо" підтримали півзахисника збірної України Андрія Ярмоленка, який вибув на півроку після операції на ахілловому сухожиллі.

Футболісти "Динамо", зокрема, вийшли на гру 13-го туру УПЛ проти "Львова" (0:1) у футболках із зображенням Андрія Ярмоленка. Про це повідомляє zbirna.com

"Матч 13-го туру УПЛ між "Динамо" і "Львовом" почався з кількох передматчевих моментів. Команда і вболівальники на стадіоні хвилиною мовчання вшанували пам'ять багаторічного соратника Валерія Лобановського (Олега Базилевича - ред.), який пішов з життя. Крім того, футболісти "Динамо" з'явилися на газоні "Олімпійського" в спеціальних футболках, на яких був зображений колишній динамівець, півзахисник "Вест Гема" і збірної України Андрій Ярмоленко. Напис на футболках свідчила: "Ярмола, ми з тобою".

Читайте також: Ярмоленко подякував усім за підтримку

Також підтримали екс-капітана "Динамо" і уболівальники на трибунах, які вивісили банер із написом: "Динамо-машину не зламати, Ярмола, чекаємо на полі".

Як повідомляв Укрінформ, півзахисник збірної України з футболу Андрій Ярмоленко переніс операцію у Лондоні після травми, отриманої  у першому таймі матчу 9-го туру АПЛ "Вест Гем" – "Тоттенгем". Керівник медичного обслуговування "Вест Гема" Річард Колліндж зазначив, що операція  на ахілловому сухожиллі правої ноги Ярмоленка пройшла успішно. Очікується, що поза футболом півзахисник збірної України перебуватиме протягом шести місяців. 

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-