Еліна Світоліна взяла участь у фотосесії для чемпіонок WTA Finals

Еліна Світоліна взяла участь у фотосесії для чемпіонок WTA Finals

Фото
Укрінформ
Переможниця Підсумкового турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Еліна Світоліна взяла участь у фотосесії з трофеєм, здобутим на змаганнях у Сінгапурі.

Перша "ракетка" України тенісистка Еліна Світоліна відвідала урочисту церемонію для чемпіонок WTA Finals. Про це повідомляє БТУ.

Із фотографами також зустрілися переможниці парної сітки в Сінгапурі Бабош Тімеа і Христина Младенович.

Еліна Світоліна взяла участь у фотосесії WTA Finals/Фото: Jimmie48 Photography

Як повідомляв Укрінформ, 28 жовтня четверта "ракетка" світу Еліна Світоліна вперше в кар'єрі виграла Підсумковий турнір WTA, який традиційно проходив у Сінгапурі. У фіналі українка обіграла американку Слоун Стівенс з рахунком 3:6, 6:2, 6:2.

Читайте також: Світоліна вперше в кар'єрі виграла Підсумковий турнір WTA

Коментуючи цю перемогу, Еліна Світоліна зазначила, що не може знати наперед, як цей титул вплине на її майбутнє, проте він є найбільшим у її кар’єрі.

"Я не можу знати наперед, як цей титул вплине на моє майбутнє. Безумовно, це найбільший титул в моїй кар'єрі, я перемогла топ-суперниць. Не можу сказати, що це був ідеальний тиждень, що я грала неймовірно весь час. Але я працювала, щоб пройти цей турнір. Це показало, що я можу грати добре і це точно принесе мені багато впевненості. Мені ще потрібно все проаналізувати, зараз це важко зробити, тому що хвилин 40 тому я ще грала в цьому фіналі", - сказала Світоліна після матчу.

Фото: Jimmie48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-