Дерев'янченко: Я розумніший за Головкіна, який зробив багато помилок в бою з Джейкобсом

Дерев'янченко: Я розумніший за Головкіна, який зробив багато помилок в бою з Джейкобсом

Укрінформ
Український боксер готовий до чемпіонського бою в середній вазі.

Український середньоваговик Сергій Дерев'янченко напередодні бою за вакантний титул чемпіона світу IBF проти Даніеля Джейкобса заявив, що він розумніший боксер, ніж Геннадій Головкін, який переміг американця в травні 2017 року. Слова Дерев'янченко наводить Boxingscene.

«Я вважаю, що Джейкобс добре бився проти Головкіна. Нокдаун в четвертому раунді вплинув на рішення суддів. Ми дивилися бої Денні проти Аріаса і Сулецкі і, я думаю, що зупинив би кожного з цих хлопців.

Я знаю, що до бою зі мною Джейкобс ставиться більш серйозно, ніж до попередніх двох поєдинків. Він знає, що це буде жорстка битва. Я збираюся віддати все, що у мене є.

Читайте також: Бокс: Дерев'янченко і Джейкобс показали однакову вагу

Я набагато розумніший за Головкіна, який зробив багато помилок в бою з Джейкобсом. Також я відчуваю, що готовий до будь-якого бійця в дивізіоні, проте спочатку я повинен перемогти Джейкобса, перш ніж зможу битися з будь-ким ще», - розповів Дерев'янченко.

Бій Дерев'янченко - Джейкобс відбудеться в Нью-Йорку в ніч з суботи на неділю. Транслюватиме поєдинок телеканал «Інтер», початок – 06:25 ранку неділі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-