Грищенко: Відеоповтор підтвердив, що Кадар зробив плювок у бік арбітра

Грищенко: Відеоповтор підтвердив, що Кадар зробив плювок у бік арбітра

Укрінформ
Відповідальний секретар КДК ФФУ Ігор Грищенко прокоментував дискваліфікацію на 3 матчі захисника київського футбольного клубу "Динамо" Тамаша Кадара.

Ігор Грищенко в коментарі "Футбол 1/2", зокрема, зазначив, що відеоповтор матчу 12-го туру УПЛ "Ворскла" (Полтава) – "Динамо" (Київ), що відбувся 20 жовтня 2018 року, показав, що дійсно Кадар проявляє певну незгоду, після чого робить плювок в бік арбітра.

"Справу щодо Кадара відкрили за власною ініціативою, оскільки цей епізод залишився без уваги головного арбітра матчу. Ми вже отримали пояснення "Динамо", проаналізували відео і встановили, що дійсно в даному епізоді були відповідні дії в напрямку арбітра. У нас за правилами не передбачено, має плювок потрапити в арбітра чи ні, тобто це певні дії в напрямку арбітра. Чітко видно на повторі, що Кадар проявляє певну незгоду, потім робить плювок в бік арбітра і продовжує проявляти незгоду.

Тобто аргументацію про те, що це була фізіологічна потреба, ми заслухали, але все-таки зрозуміли для себе, що це був прояв незгоди. Тому футболіст отримав покарання. Це найнижча межа цього покарання, оскільки це вперше. Це не було явно з метою потрапити в арбітра, але це був прояв незгоди, тому воно карається: гравець отримав три матчі відсторонення", - сказав Грищенко.

Читайте також: Футболісти Кайоде і Кадар дискваліфіковані на 3 матчі

Як повідомляв Укрінформ, футболісти Оларенваджу Кайоде ("Шахтар", Донецьк) і Тамаш Кадар ("Динамо", Київ) отримали дискваліфікацію на три матчі. Відповідне рішення прийняв Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України на своєму засіданні 25 жовтня.

Фото: ФК "Динамо"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-