Порошенко українцям на Марафоні морської піхоти США: Віримо у вашу перемогу

Порошенко українцям на Марафоні морської піхоти США: Віримо у вашу перемогу

Укрінформ
Президент Петро Порошенко вірить у перемогу та вболіває за дев'ятьох українських військовослужбовців, які вже вирушили у Вашингтон для участі в Марафоні морської піхоти США.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Олександр Дарморос, Дмитро Полтавець, Олександр Попруженко, Андрій Бондарчук, Олег Зімніков, Юрій Козловський, Богдан Ушарук, Павло Чайка, Руслан Попов - дев'ятеро наших військових вже сьогодні вирушають у Вашингтон, щоб взяти участь в Марафоні морської піхоти США”, - зазначив Порошенко.

Глава держави підкреслив, що кожен з цих мужніх хлопців тренувався завзято та наполегливо, аби продемонструвати найкращі результати.

“Проте для мене та для мільйонів українців вони - вже переможці та приклад для наслідування. Ви - сильні. Ви - хоробрі. Ви - незламні. Віримо у вашу перемогу та вболіваємо за вас, наші захисники!” - наголосив Президент.

Як повідомлялося, українська команда учасників АТО у четвер, 25 жовтня, зранку вилетіла до Сполучених Штатів Америки для участі у 43-му Марафоні морської піхоти США.

Читайте також: Учасники АТО вирушили до США для участі в Марафоні морської піхоти

Для України це вже треті змагання. Вперше українські військові взяли в них участь у 2016 році. Як розповіли в офісі Уповноваженого Президента з питань реабілітації учасників АТО, цього року команда складається з 9 бійців, п'ятеро з яких візьмуть участь у подоланні повної дистанції в 42 км, інші -10 км. Учасники забігу свої перемоги присвячують тим, хто повернувся з війни з пораненнями, інвалідністю та бореться з посттравматичним синдромом. Члени української команди доводять, що втрата кінцівок та важкі поранення - не перешкода для перемог в мирному житті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-