ФІФА може заборонити проведення матчу

ФІФА може заборонити проведення матчу "Жирона" - "Барселона" в США

Укрінформ
ФІФА може заборонити проведення матчу 21-го туру іспанської Прімери між "Жироною" та "Барселоною" на території США.

Відповідне питання буле розглянуто на засіданні Ради ФІФА в п’ятницю, 26 жовтня. Про це повідомляє footboom.com із посиланням на Sport.es. 

"Із великою ймовірністю рада накладе заборону на проведення зустрічі в Майамі і тим самим підтримає позицію Федерації футболу Іспанії, яка, як уже повідомлялося раніше, вважає, що перенесення гри в США не відповідає законам і умовам телевізійних договорів, а також може нашкодити уболівальникам та іншим 18-ти клубам чемпіонату", - йдеться в повідомленні.

Раніше президент Міжнародної федерації футбольних асоціацій (ФІФА) Джанні Інфантіно зазначив, що принцип футболу в тому і полягає. що домашні матчі мають проводитися вдома, а не на території чужої країни. При цьому президент Прімери Хав'єр Тебас неодноразово висловлював впевненість, що зустріч відбудеться в США.

Читайте також: Президент ФІФА виступив проти проведення домашніх матчів Іспанії в США

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок 21-го туру іспанської Прімери між футбольними клубами "Барселона" і "Жирона" заплановано провести на території США. Перша в історії виїзна гра чемпіонату Іспанії "Жирона" – "Барселона" має пройти 27 січня 2019 року на стадіоні "Хард Рок-Стедіум" у Майамі, що вміщає 65 тисяч глядачів. 

Фото:  ФІФА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-