Вийшов перший офіційний трейлер фільму про українських зірок НХЛ

Вийшов перший офіційний трейлер фільму про українських зірок НХЛ

Відео
Укрінформ
Вийшов перший офіційний трейлер документального фільму про українських зірок НХЛ від режисера сіквела «Американська мрія» Володимира Мули з робочою назвою «UKE».  

Безпрецедентний для України документальний фільм розповість історії зірок Національної хокейної ліги (НХЛ), володарів Кубка Стенлі, які мають українське коріння. Про це повідомив Володимир Мула.

"Це безпрецедентний для України документальний фільм. Володарі Кубка Стенлі з українським корінням вперше з'являться на вітчизняних екранах і повідають свої історії становлення і визнання. У той же час, це не буде чисто спортивна історія. Стрічка наповнена несподіваними викриттями, історичними знахідками і безцінними артефактами, які розіб'ють вщент утрамбовані роками стереотипи", - цитує Мулу XSPORT

"Невідома історія історичних легенд", - так підписаний в YouTube перший офіційний трейлер «UKE».

Прем'єра стрічки запланована на другу половину 2019 року.

Читайте також: Хокей: Клей Вілсон став асистентом головного тренера "Донбасу"

Героями фільму стануть зірки-хокеїсти: дворазовий володар Кубка Стенлі в складі «Філадельфії» Орест Кіндрачук, дворазовий володар Кубка Стенлі в складі «Бостона» Джонні Буцик, триразовий володар Кубка Стенлі у складі «Нью-Джерсі» Кен Данейко, переможець Кубка Стенлі в складі «Піттсбурга» Джефф Чічрун, володар Кубка Стенлі в складі «Чикаго» Ерік Нестеренко, переможець Кубка Стенлі в складі «Нью-Джерсі» Брюс Драйвер, триразовий володар Кубка Стенлі в складі «Едмонтона» Майк Крушельницький та хокеїст усіх часів Вейн Гретцкі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-