Федерація футболу України отримає €3 млн за перемогу збірної у групі Ліги націй

Федерація футболу України отримає €3 млн за перемогу збірної у групі Ліги націй

Укрінформ
Федерація футболу України отримає підвищені призові від УЄФА за перемогу національної збірної в групі Ліги націй.

Усі учасники груп отримають по 1,5 млн євро, переможець додатково отримає ще 1,5 млн євро. Таким чином, ФФУ отримає за перемогу збірної України в групі В1 3 млн євро. Про це повідомляє tribuna.com із посиланням на сайт УЄФА. 

Раніше для учасників груп в дивізіоні В була встановлена ​​винагорода в 1 млн євро за участь і ще 1 млн євро за перемогу.

Переможець Ліги націй отримає 6 млн євро, фіналіст - 4,5 млн, збірна, яка посіла 3-е місце - 3,5 млн, 4-е місце - 2,5 млн.

Рішення про збільшення виплат і призових було прийнято Виконавчим комітетом УЄФА і стало можливим завдяки фінансовому становищу організації, чому частково сприяли доходи від Євро-2016, відкладені для майбутніх інвестицій.

Читайте також: Перемога над Чехією забезпечила Україні участь у плей-офф кваліфікації Євро-2020

Як повідомляв Укрінформ, футболісти національної збірної України обіграли у вівторок, 16 жовтня, команду Чехії (1:0) у домашньому поєдинку Ліги націй УЄФА і стали недосяжними у боротьбі за перше місце у групі В1. Наступний матч у Лізі націй УЄФА Україна зіграє проти Словаччини 16 листопада. Матч розпочнеться о 21.45.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-