Ще одна жінка звинуватила Роналду у зґвалтуванні - ЗМІ

Ще одна жінка звинуватила Роналду у зґвалтуванні - ЗМІ

Укрінформ
У справі зі звинуваченням зіркового португальського форварда італійського футбольного клубу "Ювентус" Кріштінау Роналду у зґвалтуванні жінки з’явилася ще одна жертва.

Ім’я ще однієї жінки, яка звинуватила Роналду у зґвалтуванні, поки не розголошується. Про це повідомляє "Футбол 24" із посиланням на The Sun.

"Леслі Стовелл, адвокат американки Кетрін Майорги, яка звинувачує нападника "Ювентуса" Кріштіану Роналду у згвалтуванні, повідомив, що йому зателефонувала ще одна дівчина і розповіла, що в минулому теж ставала жертвою згвалтування португальського футболіста", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Стовелл відмовився назвати ім'я другої жертви Роналду, однак має намір передати інформацію поліції Лас-Вегаса.

Читайте також: Роналду вважає, що за історією зі зґвалтуванням стоїть «Реал» - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, раніше 34-річна американка Кетрін Майорга звинуватила Кріштіану Роналду в згвалтуванні, яке нібито сталося в 2009 році в готелі Лас-Вегаса після того, як вона зустріла Роналду в нічному клубі Rain. "Ювентус" публічно підтримав 33-річного португальського футболіста, а сам футболіст підозрює втручання з боку мадридського "Реала" в його нинішню ситуацію. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-