Система відеодопомоги арбітрам використовуватиметься в Лізі чемпіонів з сезону-2019/20

Система відеодопомоги арбітрам використовуватиметься в Лізі чемпіонів з сезону-2019/20

Укрінформ
Система відеодопомоги арбітрам (VAR) використовуватиметься в Лізі чемпіонів УЄФА-2019/20, а також в інших турнірах під егідою Європейського футбольного союзу.

Про це повідомляє прес-служба Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

Це рішення було прийнято в четвер вранці на засіданні Виконавчого комітету УЄФА в штаб-квартирі УЄФА в Ньйоні (Швейцарія).

Система відеодопомоги арбітрам (VAR) використовуватиметься в Лізі чемпіонів-2019/20, починаючи з 1/8 фіналу. Також було вирішено використовувати систему в матчі за Суперкубок УЄФА 2019 року в Стамбулі (Туреччина) і у фінальній стадії Євро-2020.

Також VAR планується ввести в Лізі Європи УЄФА-2020/21, починаючи з групового етапу, і у фінальній стадії Ліги націй 2021 року.

Читайте також: ФФУ готує заявку на проведення Суперкубка УЄФА

Президент УЄФА Александер Чеферін прокоментував рішення про введення VAR: "Ми впевнені, що введення системи відеодопомоги арбітрам в серпні 2019 року надасть нам достатньо часу, щоб налагодити її надійну роботу, підготувати суддів і тим самим гарантувати ефективну і успішну реалізацію системи VAR в Лізі чемпіонів - провідному клубному турнірі планети".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-