Футбольна збірна журналістів проведе з ветеранами

Футбольна збірна журналістів проведе з ветеранами "Карпат" благодійний матч

Укрінформ
Збірна журналістів України зіграє благодійний матч за Кубок Львова з ветеранами львівського футбольного клубу "Карпати".

Матч відбудеться 28 вересня на львівському стадіоні "Скіф" і розпочнеться о 14.00. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Окрім футболу, на уболівальників чекає концертна програма. Вхід на стадіон вільний. 

Кубок Львова-2018 буде проходитиме в рамках заходів УПЛ напередодні футбольного матчу "Карпати" – "Шахтар".

Основна мета благодійного матчу - допомогти дітям-переселенцям зі Сходу України займатися спортом.

Нагадаємо, що за підтримки Федерації футболу України та ІА "Центр новин" утворилася нова футбольна команда - збірна журналістів України. Команда журналістів бере участь у благодійних матчах під патронатом ФФУ, які покликані допомагати дітям-сиротам, інвалідам, дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

Читайте також: Кубок України з футболу: "Карпати" вийшли до 1/8 фіналу, обігравши "Суми"

Результатом Парламентського кубку-2016 стала побудова та облаштування кімнат корекційного центру "Прімавера" для дітей з обмеженими можливостями. Після проведення Парламентського кубку-2017 був побудований та відкритий дитячо-спортивний майданчик у Луганській області (за 10 км від лінії фронту). За результатами Парламентського кубку-2018 понад 50 дітей Краматорська отримали футбольну форму та екіпіровку. Результатом Кубка Одеси 2016 та 2018 років стала закупівля футбольної екіпіровки та спортивного спорядження дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-