Модрич: Мрії збуваються завдяки старанній роботі, самовідданості та вірі

Модрич: Мрії збуваються завдяки старанній роботі, самовідданості та вірі

Укрінформ
Кращий футболіст минулого сезону за версією ФІФА півзахисник збірної Хорватії і мадридського "Реала" Лука Модрич поділився емоціями під час нагородження в Лондоні.

Лука Модрич, який у боротьбі за нагороду ФІФА випередив Кріштіану Роналду і Мохамеда Салаха, зокрема, зазначив, що його мрії збуваються завдяки старанній роботі, самовідданості та вірі.

"Всі мрії збуваються. Це велика честь і чудове почуття бути тут і виграти цей трофей. Я хочу привітати Салаха і Кріштіану з відмінним сезоном. Цей трофей не лише мій, але і гравців "Реала" і збірної Хорватії. Ця нагорода показує, що всі ми здатні стати кращими завдяки старанній роботі, самовідданості та вірі", - цитує Модрича football.ua.  

Відео інтерв’ю можна подивитися на каналі ФІФА ТВ. 

Як повідомляв Укрінформ, півзахисник збірної Хорватії Лука Модрич став кращим футболістом минулого сезону за версією Міжнародної федерації футболу (ФІФА). Нагороду 33-річний півзахисник мадридського "Реала" отримав на церемонії The Best FIFA Football Awards, яка відбулася ввечері 24 вересня у Лондоні (Велика Британія).

Читайте також: Шевченко і П’ятов перше місце на голосуванні ФІФА також віддали Модричу

Кращим тренером року визнаний Дідьє Дешам, кращим голкіпером - Тібо Куртуа, а премія Пушкаша за кращий гол року дісталася Мохамеду Салаху.

Фото: fifa.com

Фото на першій сторінці: globallookpress.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-