Легкоатлети Кохан і Магучіх претендують на звання

Легкоатлети Кохан і Магучіх претендують на звання "Зірка, що сходить" в Європі

Укрінформ
Українські легкоатлети Михайло Кохан і Ярослава Магучіх претендують на звання "Зірка, що сходить" Європейської легкоатлетичної асоціації (EA).

Михайло Кохан виграв юнацький чемпіонат Європи (U-18) і встановив світовий рекорд з метання молота вагою 5 кг (87,82 м), після чого став срібним призером з метання молота і на юніорському чемпіонаті світу. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Серед претендентів на звання "Зірка, що сходить" у Європі у чоловіків також чемпіони Європи норвежець Якоб Інгебрітсен і грек Мілтіадіс Тентоглу, призер чемпіонату Європи білорус Максім Нєдасєков і чемпіон Європи і рекордсмен світу серед юніорів зі стрибків з жердиною (6,05 м) швед Арманд Дуплантіс.

Проголосувати за представника України Михайла Кохана можна на сторінках ЕА у Facebook і Twitter.

Ярослава Магучіх стала чемпіонкою Європи U-18 зі стрибків у висоту, встановила рекорд змагань і показала найкращий результат сезону у світі у вікових категоріях U-18 і U-20 (1,94 м).

Серед жінок у номінації представлена також чемпіонка Європи з бігу на 100 м з бар’єрами білоруска Ельвіра Герман.

Проголосувати за Ярославу Магучіх можна у Facebook і Twitter

Читайте також: Легка атлетика: Ярослава Магучих з рекордом виграла чемпіонат Європи U-18

Голосування триватиме до 12:00 (СЕТ) 5 жовтня. Імена переможців оголосять під час щорічної церемонії нагородження ЕА Golden Tracks 26 жовтня у Лозанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-