Настільний теніс: Песоцька і Коу Лей вийшли до 1/8 фіналу чемпіонату Європи

Настільний теніс: Песоцька і Коу Лей вийшли до 1/8 фіналу чемпіонату Європи

Укрінформ
Кращі українські майстри малого тенісу продовжують боротьбу за медалі в Аліканте.

Українка Маргарита Песоцька пробилася в 1/8 фіналу чемпіонату Європи з настільного тенісу, що проходить в Аліканте. Цього ж домігся і перша ракетка чоловічої збірної України Коу Лей. Про це повідомляє XSport.

У першому колі основної сітки одиночного розряду Песоцька зустрілася з третьою ракеткою континенту румункою Елізабет Самарою, чемпіонкою Європи 2015 року. Українка довела, що не боїться фаворитки, і в результаті  перемогла - 4:1. Після цього українська триразова медалістка чемпіонатів Європи («срібло»-2009 і «бронза»-2011 в одиночному розряді і «бронза»-2015 команді) в виграла у Матєї Єгер з Хорватії - 4:1.

В 1/8 фіналу Песоцька зустрінеться з чешкою ​​Анетою Кучеровою.

Тетяна Біленко вибула в першому раунді, програвши Марії Сяо з Іспанії - 1:4. Анна Гапонова, перемігши Озге Їлмаз з Туреччини, програла в 1/16 фіналу Сабіні Вінтер з Німеччини - 0:4.

Читайте також: Збірна України поступилася японкам в 1/4 фіналу чемпіонату світу з настільного тенісу

У чоловічому одиночному розряді два кола подолав Коу Лей. Але якщо перемога над італійцем Ніаголом Стояновим першій ракетці України далася легко - 4:0, то в поєдинку з фіном Бенедеком Олою Коу Лею довелося попотіти - 4:2. В 1/8 фіналу Коу Лей зустрінеться зі шведом Крістіаном Карлссоном.

Ярослав Жмуденко не зміг в першому колі чинити опору іспанцеві Альваро Роблесу - 0:4, а Євген Прищепа, хоч і взяв два гейми у одного з найсильніших гравців Європи датчанина Джонатана Грота, але матч все-таки програв - 2:4.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-